Strona Główna · Wasze zdrady · Forum · FAQ · Szukaj · Dodaj zdradę · Stwórz własną stronę Czwartek, Wrzesień 09, 2010
Nawigacja
Strona Główna
Wasze zdrady
Artykuły
Forum
FAQ
Wasze zdjęcia
Filmy o zdradzie
Muzyka dla zdradzonych
Szukaj
CHAT (jest 0 zobacz kto)

Ekipa portalu
Test na wierność
REGULAMIN
Dodaj zdradę
Stwórz własną stronę

Zdradzone przez męża
Zdradzeni przez żony
Zdradzone przez chłopaków
Zdradzeni przez dziewczyny
Zdradzeni w innych związkach
Zdradziłem - zdradziłam
mama/tata zdradza

Wzory dokumentów !!!
Najczęściej czytane
Ostatnie posty

Reklamy
Reklamy2
.
Użytkowników Online
Gości Online: 7
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanch Uzytkowników: 3,215
Najnowszy Użytkownik: karolinka8619
Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
czy zdrada zdrady je...
Czy warto?
witam
Nie daję rady...
DLA WSZYSTKICH ZDRAD...
Najciekawsze Tematy
PO ZDRADZIE . . . . [1287]
ZACZĄĆ OD NOWA... [1223]
lepsza5 [342]
RAZEM OD NOWA [276]
rozczarowana [254]
Ostatnie Artykuły
nadal ja kocham
Tchórzostwo
Dlaczego?
WYBACZAJCIE JEŚLI KO...
Czy zdradę mamy w ge...
..
Najnowsze Albumy

kaszubek

Reklama
Zobacz Temat
Zdrada - portal zdradzonych | Forum dla zdradzonych i zdradzających | Zostałem zdradzony(a) - ogólne pogaduchy
Autor Kiedy miłość odchodzi...
loda
Użytkownik

Uzależniony

Data rejestracji: 14.07.09
Dodane dnia 08-02-2010 15:57
"Nie zatrzymuj jej siłą" chciało by się powiedzieć jak w znanej piosence.Nie zawsze jest to możliwe,bo rozum podpowiada-odejdz,a serce mówi -nie.Bo małżeństwo to mała instytucja która, aby dobrze funkcjonowała musi być zbudowana na szczerości i zaufaniu.Ale szczerość i zaufanie jak różnymi drogami chodzą.Dobrze jest gdy małżonkowie idą tym samym torem. Ale wystarczy ,że jedno z nich trochę zboczy ,a instytucja zaczyna sie chwiać.Są osoby ,które szybko zauważą swój błąd i skruszone wracaja do żony czy męża.Potrafią przeprosic ,przyznać sie do błędu, naprawiają to co zepsuli.Inni mówią kilka banałówsmileyna dla mnie nic nie znaczy,to tylko chwila zapomnienia, zjazd integracyjno-prywatny gdzie alkohol lał się strumieniami i hamulce puściły.To "tylko " sex, jednorazowa przygoda.I są osoby ,które udają ,że nie mają żalu za jednorazowy skok w bok, a w rzeczywistości cierpią . Bardzo cierpią!A ten co "się tylko zapomniał"triumfuje-skoro tak łatwo dała sobie wmówić...To w większości egoiści.Jak relikt przeszłości ,jak szkielet tyranozaura zapatrzeni w swój czubek nosa, hołdujący zasadzie"żyje sie raz" Lojalność dla człowieka z którym się dzieli życie,jest wartością fundamentalną. Ale w małżeństwie są jednostki autorytatywne, które o wszystkim decyduja sami.Wybór mebli,kolor ścian, co na obiad itd-druga osoba ma ślepo być posłuszna i niejednokrotnie z różnych przyczyn na taki układ przystaje.Małżonek narzucający swoją wolę -to psychopata.Psychopata bez serca.Manipulant ,egoista ,który niszczy rodzinę.Obce sa mu uczucia wyższe.Taki człowiek to osobnik nie zdolny do miłości czy empatii.Potrafi odgrywać uczucia, naśladować zachowania innych ludzi.Wie co powiedzieć ,co zrobić by osiągnąć zamierzony cel.Chętnie kłamie i opowiada wymyślone historie na swój temat, aby oczarować rozmówcę.Manipulacja -to chleb powszedni.Zachowuje sie w sposób ,który normalny człowiek uznaje za haniebny, za zły.On ma o sobie jak najlepsze mniemanie.Doznaje szczątkowych emocji ,które są reakcją na najbardziej prymitywne potrzeby.Nie liczy się z odczuciami bliskich,traktuje ich jako środek do celu, którym jest zaspokajanie własnych pragnień.Gdy druga połowa zaczyna oponować,ucieka się niejednokrotnie do rekoczynów bądz innej formy "kary" zastraszania,wydzielania pieniędzy itc itc.Nie czuje żalu ,ani smutku gdy kogoś skrzywdzi.Co więcej twierdzi ,że jest niewinny a stał się ofiarą.Ma swój zamknięty świat ,a jego hobby to dociekliwość,,kłamstwo lenistwo.A ciężka sakiewka czyni go lekkomyślnym.Jego zaangażowanie w pozadomowe zajęcia,mają długie nogi,są młodsze od jego dzieci, pochodza z autostrady,z galerii handlowych,z agencji towarzyskich,portali internetowych,lub poznanych w inny sposób.Żonie wmawia ,że głupia, że nic nie umie, że bezwartościowa itd itp.Wszem i wobec sprzedaje bajeczkę jak ciężko pracuje i cieszy się że słuchacze wierzą mu w te bajeczki jak w nalewkę od szarlatana.Zdradę łączy zazwyczaj z alkoholem i innymi używkami.I tak przez kilka lat funduje żonie traumę ,która często nie może uwierzyć w siebie, w swoją zaradność ,operatywność. A obarczona dziećmi i brakiem pieniędzy nie może zdecydować sie na radykalny krok.Zamyka sie w sobie, w domu i twierdzi ,że jej się już nic nie należy. Nieprawda! Kto stoi w miejscu to sie cofa! A my zdradzone, odpowiedzialne za rodzinę nie możemy pozwolic sobie na regres. Musimy iść do przodu i budować nowy ś-wiat, w którym nie ma miejsca dla egoisty. Nie można trwać w marażmie tylko jak tangu ... niech sie usta zetkną, języki splotą zniknie świat dookoła, zaczną sie czary, których nieporadne słowa nie wyrażą... Loda
2674792 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Kiedy miłość odchodzi...
Biedronka20
Użytkownik

Uzależniony

Data rejestracji: 26.10.08
Dodane dnia 08-02-2010 18:21
Loda ,dziękuje ci bardzo ,jesteś wielka ,chyba nikt inny z całym szacunkiem do zalogowanych na tym forum ZDRADZENI nie oddał by bardziej opisowi charakterystyki osobie , która zdradza.
W tym opisie ,to cały mój mąż z jednym tylko wyjątkiem ---nie pije w ogóle.
Pozdrawiam cie serdecznie.
9670969 Wyślij Prywatną Wiadomość
beata1402
Użytkownik

Uzależniony

Miejscowość: suwałki
Data rejestracji: 01.07.09
Dodane dnia 08-02-2010 19:42
Wiesz Loda, ja to wszystko miałam w głowie, dosłownie, ale Ty umiałaś to wszystko przelać na papier...Nic dodać , nic ująć...
Pozdrawiam, Beata
Wyślij Prywatną Wiadomość
Majka29
Użytkownik

Nowy

Data rejestracji: 20.01.10
Dodane dnia 09-02-2010 09:03
Loda, świetnie to opisałaś. U mnie również mąż nie pił ani nie bił, ale egoistą zamkniętym w swoim świecie, to jest on okrutnym.
loda
Użytkownik

Uzależniony

Data rejestracji: 14.07.09
Dodane dnia 10-02-2010 12:17
...zapatrzona w niego,myśląca krótko wzrocznie,jakby on był podporą całego świata.Załamana,zapłakana bo odszedł...Ale jestem ja! I liczę się tylko ja -moje ego.Zadana rana ciężko się zabliżnia.Ale żyję i o dziwo!.... daje sobie radę. Utrzymuję dom ,chowam dzieci... To właśnie my... z tej strony ZDRADZENI.Czy nie jest tak?Loda
2674792 Wyślij Prywatną Wiadomość
pawlo66
Użytkownik

Nowy

Data rejestracji: 12.02.10
Dodane dnia 13-02-2010 12:26
Loda jesteś naprawdę świetna! trzeba wiele przejść żeby tak dogłębnie opisać takiego człowieka powodzeniasmileysmiley
oszukana35
Użytkownik

Stały bywalec

Miejscowość: warszawa
Data rejestracji: 01.11.09
Dodane dnia 13-02-2010 19:55
Loda przeczytałam to i nie wiem co powiedzieć.Opisałaś tam zachowanie mojego męża .Taki jest twierdzi ,że kto ma kase ten rzadzi.A my zdradzeni stoimy w miejscu.Ja juz mam dość obłudy.przeraz mnie tylko ta droga przez która bedę musiała przejść.Ale co nas nie zabije to nas wzmocni
Skocz do Forum:
Reklama
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

madlen135
08/09/2010 17:33
Diablik!Pierwsze przeżycia masz juz za sobą,poczekaj aż ochloniesz i dalej ruszysz do walki!Całuski!

diablicakrk
08/09/2010 13:34
kolejny termin na pismie bo sedzia jest chory

diablicakrk
08/09/2010 13:23
cóz sprawa nie zakonczona ogólnie mąż przyznał sie do zdrady i do winy rozpadu małżenstwa ale chce rozwodu bez orzekania o winie a ja sie nie zgode na to kolejny termin dostane na pismie bo sedza jest

Olgucha42
07/09/2010 22:00
Diablica trzymaj się nie na darmo masz taki nick :>

jakich wiele
07/09/2010 20:25
diablicakrk, jestem jutro z Tobą, sąd to też nie koniec świata... Przytulam Cię bardzo bardzo mocno smiley

Biedronka20
07/09/2010 19:44
diablicakrk-głowa podniesiona do góry,elegancka,pewna siebie ,taka masz być jutro w sądzie,dasz rade bo jesteśmy wszyscy z tobą.

blondyna
07/09/2010 17:25
Diablico kochana, tez trzymam moje wszystkie kciuki!! Pojdzie dobrze, jestesmy z Toba!!!

madlen135
07/09/2010 12:02
diablicakrk-będę trzymać kciuki,nie bój się,dasz radę!Pozdrawiam!

diablicakrk
07/09/2010 04:56
to już jutro,jutro sprawa o rozwód tak bardzo sie boje tej sprawy.

misiamalutka
06/09/2010 14:55
http://www.rogate-ranczo.
pl/forum/index.php

Archiwum
Komentowane zdrady
POMÓŻCIE PROSZĘ [5]
on zawsze o niej myśli [2]
trzeba się nauczyć i... [3]
Mówił, że kocha a mi... [2]
Loser [4]
...... [7]