Strona Główna · Wasze zdrady · Forum · FAQ · Szukaj · Dodaj zdradę · Stwórz własną stronę Czwartek, Wrzesień 09, 2010
Nawigacja
Strona Główna
Wasze zdrady
Artykuły
Forum
FAQ
Wasze zdjęcia
Filmy o zdradzie
Muzyka dla zdradzonych
Szukaj
CHAT (jest 0 zobacz kto)

Ekipa portalu
Test na wierność
REGULAMIN
Dodaj zdradę
Stwórz własną stronę

Zdradzone przez męża
Zdradzeni przez żony
Zdradzone przez chłopaków
Zdradzeni przez dziewczyny
Zdradzeni w innych związkach
Zdradziłem - zdradziłam
mama/tata zdradza

Wzory dokumentów !!!
Najczęściej czytane
Ostatnie posty

Reklamy
Reklamy2
.
Użytkowników Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanch Uzytkowników: 3,215
Najnowszy Użytkownik: karolinka8619
Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
czy zdrada zdrady je...
Czy warto?
witam
Nie daję rady...
DLA WSZYSTKICH ZDRAD...
Najciekawsze Tematy
PO ZDRADZIE . . . . [1287]
ZACZĄĆ OD NOWA... [1223]
lepsza5 [342]
RAZEM OD NOWA [276]
rozczarowana [254]
Ostatnie Artykuły
nadal ja kocham
Tchórzostwo
Dlaczego?
WYBACZAJCIE JEŚLI KO...
Czy zdradę mamy w ge...
..
Najnowsze Albumy

kaszubek

Reklama
Zobacz Temat
Zdrada - portal zdradzonych | Forum dla zdradzonych i zdradzających | Zostałem zdradzony(a) - ogólne pogaduchy
Autor Liczy sie tylko on
loda
Użytkownik

Uzależniony

Data rejestracji: 14.07.09
Dodane dnia 27-01-2010 13:50
Długa bezsenna noc.Noc rozmyślań,smutku, łez,zadawanych pytań i braku odpowiedzi: dlaczego ,dlaczego...Przecież było tak pieknie! Tak się starałam! Tak go kochałam ,dogadzałam.Kanapeczki ,obiadeczki.Piweczko.Pranie ,sprzątanie, prasowanie.Złobek, przedszkole wywiadówki i ...wymówki!Ty pracujesz? Jaka to praca? Jesteś matką -to musisz!.Inne sobie radzą lepiej.Są uśmiechnięte,dzieci uciszone.A ty tylko narzekasz! Ja tyram ,żeby wam niczego nie brakowało i taką mam zapłatę! Faktycznie! Od długiego czasu dom go bardzo męczy. Ucieka w pracę? Bierze nadgodziny,delegacje, zlecenia,a to szef kazał to i tamto...Wymówek jest sto,ale pieniędzy jakby ubyło.Kupił kołowrotek, wędki, auto sie zepsuło...No tak.Doszło mi jeszcze jedno dziecko na utrzymanie....Kiedyś niańczyła go mama,teraz żona, potem dojdzie opiekunka. Nie sypiamy z sobą bo on wiecznie zmęczony, lub go nie ma.Kremy, żele, nowa bielizna... dłużej łazienke okupuje,bardziej dba o siebie...Przeraża go każda kurza łapka zmarszczka na czole.Gapi sie w telewizor ,a myślami jest gdzieś.. No właśnie gdzie?Wykonany jeden telefon do pracy,drugi i wciąż ta sama odpowiedź- wyszedł.No tak złudzeń już nie mam. To co podejrzewałam dawno, to o czym wszystkie ptaszki ćwierkały -to fakt! Jest ona-kochanka.I on zafascynowany czy zakochany mąż i tatuś.Gdy on ma romans -nic i nikt się nie liczy.Jest tylko on ,jego potrzeby i ona.Trzeba się postawić, zaimponować.Rodzina z żoną na czele ma milczeć ,udawać ,że nic nie widzi, nic złego sie nie dzieje.Gdy wraca strudzony(od kochanki)-czytaj z pracy w domu ma obiadek czekać, wyprasowana koszula, pilot i piweczko,dzieci zajęte sobą bo tatuś zmęczony...A żona niech się cieszy ,że on wraca do domu. Jeszcze wraca!Tylko jak długo wytrzyma? Jak długo zniesie taką sytuację?Ma dać ciche pozwolenie na romans, udawać ,że nic nie dostrzega i czekać na co? No na co?Może jemu ten stan zadurzenia minie? Może znów wszystko będzie jak dawniej?Przecież jak kocha to wybaczy!I tak minęła północ. Myśli rozrywają głowę. Oczy nadal szeroko otwarte.Jego poduszka pusta.Co z nią robi teraz? Zegar miarowo wydzwania godziny..czwarta,piata.Już wiem co zrobic!Już wiem!Loda
2674792 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Liczy sie tylko on
anka333
Użytkownik

Uzależniony

Miejscowość: Gdańsk
Data rejestracji: 09.12.08
Dodane dnia 27-01-2010 15:30
za mną równiez trochę nie przespanych nocy. na przemyślenia, na zastanawianie się gdzie jest. teraz jak ide spać to wyłączam telefon bo nie chę się o 22 dowiedzieć dlacsego nie może jeszczew rócić. wolę nie słyszeć tych kłamstw. najgorzej jest jak się przebudzę w noy i zobaczę, ze go nie ma. mam noc z głowy.
dobrze, że już wiesz co zrobić...
Wyślij Prywatną Wiadomość
Biedronka20
Użytkownik

Uzależniony

Data rejestracji: 26.10.08
Dodane dnia 27-01-2010 16:59
Loda ! Twój post oddaje wszystko to co przeżywałam i pewnie wielu z nas tu zalogowanych.Czytałam z uwaga i podpisuje się pod każdym Twoim zdaniem. Dodam od siebie ,że w czasie wielkiego zauroczenia mojego męża w kolejnej kochance zabrakło mu już chyba kłamstw jakimi mnie karmił , więc wymyślił pożegnania kolegów z jednostki odchodzących na emerytury .Na początku wierzyłam w te jego brednie , ale gdy zaczynały się powtarzać prawie co weekend nabrałam podejrzeń i po prostu zadzwoniłam do komórki w której pracował , okazało się że mój mąż brał urlop na wyjazd a rodziną.Wtedy wiedziałam już , że ma kochankę .
Więc gdy nadarzyła się okazja do jego następnego wyjazdu (na pożegnanie) zapytałam wprost ; ,, czy twoja jednostka to jeszcze istnieje , bo pożegnałeś już chyba wszystkich kolegów" .Jeszcze udawał , próbował mnie wkręcić w nowe oszustwo , ale ja już nie byłam na nie podatna.
Dziś jak wiesz jestem radosną kobietą i cieszę się życiem , jestem sama ale szczęśliwa , pomimo tego że muszę z nim mieszkać.
Pozdrawiam wszystkich i głowa do góry.smiley
9670969 Wyślij Prywatną Wiadomość
beata1402
Użytkownik

Uzależniony

Miejscowość: suwałki
Data rejestracji: 01.07.09
Dodane dnia 27-01-2010 19:14
Loda!!
Czy u wszystkich zaczyna się tak samo?!U mnie było niemal identycznie..po wykryciu zdrady, on biedny miał dylemat, nie mógł podjąć decyzji-zostać z dziećmi czy wybrać ją..I wybrał, nie ma go z nami. I dziś po prawie roku, wiem , że nie jest on wart ani mojej uwagii, ani mojej miłości .Niech się "uczłowiecza" gdzieś indziej .Ale daleko , jak najdalej od nas.
miroslawa
Użytkownik

Stały bywalec

Data rejestracji: 21.10.09
Dodane dnia 27-01-2010 20:45
Loda! jakbym czytala swoja historie tylko ze ja juz nie czekam na mojego meza bo jego juz nie ma niech sie cieszy ta swoja miloscia
radze sobie i jestem szczesliwasmiley
enigma
Użytkownik

Małomówny

Data rejestracji: 02.12.08
Dodane dnia 04-02-2010 23:27
"radze sobie i jestem szczesliwa"
Jak długo to trwało ?
Jakoś sobie z tym nie mogę poradzić....
Kurczę jak to boli.....
loda
Użytkownik

Uzależniony

Data rejestracji: 14.07.09
Dodane dnia 14-02-2010 15:29
To już przeszłość! Ale ,żeby do takich wniosków dojść,trzeba przejść przez wszystkie fazy,które niesie zdrada.Był ból i rozpacz.Była wsciekłość i zazdrość.Była nienawiść i jest...obojetność.Minęły czasy ,kiedy nasze życie było podporządkowane jemu.On się dokształcał-żona niańczyła dzieci.Obiad na godzinę bo małżonek z pracy wraca głodny i zmęczony.Jemu na talerz najlepsze kęski,sama niejednokrotnie nie miała siły ze zmęczenia zjeść. Zakupy,pranie ,prasowanie itc,itc .Ona w ciągłym biegu,jeszcze w pracy ,a już myślami była w domu.On miał czas na wyjście z koleżką na piwo. A że się zasiedział? Ona garnki w pogotowiu trzyma-musi mu podac gorący obiadek.Strudzony sączy piwko przed telewizorem ,ona przyszywa guziki do jego koszuli.W przerwie między prasowaniem ,a zmywaniem ona słyszy coś bym zjadł.Jeśli mu powie- zrób sobie sam on "strzeli" focha i za karę jutro wróci jeszcze póżniej i kilka dni będą ciche dni.Ona w tej gonitwie dostrzega tylko coraz bardziej swoje siwe skronie.Dostrzega jego w łóżku, z którym się od kilku miesięcy nie kochała bo on wiecznie zmęczony.W swym zapracowaniu,w tej gonitwie o lepsze jutro ich własnego domu, o lepszą przyszłość ich dzieci nie zwróciła uwagi ,że on się stroi,kupuje droższe perfumy,coraz póżniej do domu wraca...Gdy jego drugie życie wyszło na jaw ona podjęła decyzję:nie ma ciebie -jestem ja i tylko ja.I tak skończyła się darmowa kucharka,praczka,prasowaczka sprzątaczka,krawcowa itp itd .Łóżko ma tylko dla siebie. Nikt nie ściąga z niej kołdry,nie zakłada na nią nogi bo mu tak wygodniej.Nie słyszy siorbania, chleptania,bekania i puszczania bąków też, bo przy "starej" żonie nie trzeba już form grzecznościowych utrzymywać.Nie gotuje mu ,nie zbiera jego skarpetek i nie wyciera okruchów ze stołu. On to robi sam! Musi robić!Burzył się i rygorem próbował ją zmusić do posłuszeństwa ,uległości,ale ona była nieugięta. Kochanka -niech ci usługuje -wciąż mu przypominała.Role się odmieniły.Dzieci podrosły,ona wypiękniała.Czas i rozpusta zadziałały na jego niekorzyść.On na jej konto co miesiąc przelewa pieniążki i nie śmie pytać na co ona je wydaje.Ona ma teraz swoję życie, swój świat do którego on nie ma wstępu.Odwiedzaja ją koleżanki i skończyły sie "docinki " z jego strony-ta gruba,ta głupiutka,ta ma szerokie biodra,ta,ta ta...On się chowa przed ludzmi bo na taki szacunek "pracował" kilka lat .Zaczął chorować i.... przypomniał sobie jak żona ma na imię, którego nie wymawiał od kilku lat. ....mam wysokie cisnienie uskarża się-ja tez mam już od 20-tu lat odpowiedziała między jednym a drugim pociągnięciem pomadką ust.No cóż ! Role się odmieniły! Jeśli ktoś teraz cierpi to napewno nie ona! "Życie ,życie jest nowelą...wesoło ona nuci bierze torebkę i wychodzi...Loda
2674792 Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
Reklama
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

madlen135
08/09/2010 17:33
Diablik!Pierwsze przeżycia masz juz za sobą,poczekaj aż ochloniesz i dalej ruszysz do walki!Całuski!

diablicakrk
08/09/2010 13:34
kolejny termin na pismie bo sedzia jest chory

diablicakrk
08/09/2010 13:23
cóz sprawa nie zakonczona ogólnie mąż przyznał sie do zdrady i do winy rozpadu małżenstwa ale chce rozwodu bez orzekania o winie a ja sie nie zgode na to kolejny termin dostane na pismie bo sedza jest

Olgucha42
07/09/2010 22:00
Diablica trzymaj się nie na darmo masz taki nick :>

jakich wiele
07/09/2010 20:25
diablicakrk, jestem jutro z Tobą, sąd to też nie koniec świata... Przytulam Cię bardzo bardzo mocno smiley

Biedronka20
07/09/2010 19:44
diablicakrk-głowa podniesiona do góry,elegancka,pewna siebie ,taka masz być jutro w sądzie,dasz rade bo jesteśmy wszyscy z tobą.

blondyna
07/09/2010 17:25
Diablico kochana, tez trzymam moje wszystkie kciuki!! Pojdzie dobrze, jestesmy z Toba!!!

madlen135
07/09/2010 12:02
diablicakrk-będę trzymać kciuki,nie bój się,dasz radę!Pozdrawiam!

diablicakrk
07/09/2010 04:56
to już jutro,jutro sprawa o rozwód tak bardzo sie boje tej sprawy.

misiamalutka
06/09/2010 14:55
http://www.rogate-ranczo.
pl/forum/index.php

Archiwum
Komentowane zdrady
POMÓŻCIE PROSZĘ [5]
on zawsze o niej myśli [2]
trzeba się nauczyć i... [3]
Mówił, że kocha a mi... [2]
Loser [4]
...... [7]